Fenerbahçe'ye 20 milyon euroluk orta saha! Kanarya bombayı patlatıyor! Fenerbahçe tek kuruş ödemeyecek...

Fenerbahçe'ye 20 milyon euroluk orta saha! Kanarya bombayı patlatıyor! Fenerbahçe tek kuruş ödemeyecek...

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmak için çalışmalara başladı. Kanarya, 20 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille ile mücadele edecek Fenerbahçe, 20 milyon euroluk milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı. Kanarya, Arjantinli süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen Fenerbahçe, bu hedefine ulaşmak için orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Brezilyalı süper yıldızı Fred'in yaşadığı sakatlığın ardından yeni orta saha arayışlarına başlayan sarı-lacivertli ekip, 20 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

A Spor'da yer alan habere göre; Kanarya, son olarak İspanyol ekibi Real Betis formasını terleten ve şu anda bonservisi elinde olan Arjantinli yıldız Guido Rodriguez için teklifini yaptı.

Sarı-lacivertli ekibin, 30 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu için yıllık 5 milyon euro maaş üzerinden 3 yıllık teklif sunduğu öne sürüldü. Buna karşın Arjantinli yıldızın ise yıllık 7 milyon euro maaş üzerinden 4 yıllık kontrat istediği iddia edildi.

Guido Rodriguez kimdir kaç yaşında? - Busabah Malatya

Rodriguez'e en iyi teklifin Fenerbahçe'den yapıldığı ve oyuncunun kısa süre içerisinde karar vereceği ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan Arjantinli orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Betis forması altında tüm kulvarlarda 29 karşılaşmada görev alırken takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN