Fenerbahçe'ye 138 milyon euroluk süper yıldız! Mourinho devreye girdi: Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 138 milyon euroluk süper yıldız! Mourinho devreye girdi: Kanarya bombayı patlatıyor...

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 138 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı.

Yeni sezon çalışmaların Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, 138 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transferde bombayı patlamaya hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı amaçlayan sarı-lacivertli ekip, Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bu kez golcü bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, 138 milyon euroluk süper yıldız için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın İspanyol basınından derlediği habere göre; Kanarya, Atletico Madrid'de satış listesine konulan Joao Felix'i transfer gündemine aldı.

MOURİNHO ARADI

Fenerbahçe dışında Barcelona ve Aston Villa'nın da Portekizli golcüyü transfer listesine aldığı iddia edildi. Mourinho'nun Portekizli golcüyü arayarak Fenerbahçe'ye transfer olması konusunda tavsiyelerde bulunduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin Mourinho faktörü nedeniyle bu transferde diğer takımlardan önce olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe'den Joao Felix hamlesi

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan Portekizli golcü geçtiğimiz sezon kiralık olarak Barcelona formasını terletirken 44 karşılaşmada görev aldı ve takımına 10 gol, 6 asistlik katkı sundu. 24 yaşındaki Portekizli hücum oyuncusu için bugüne dek toplamda 138 milyon euro bonservis bedeli ödendi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN