Fenerbahçe'ye 105 milyon euroluk gol makinesi! Mourinho devreye girdi: Kanarya bombayı patlatacak

Fenerbahçe'ye 105 milyon euroluk gol makinesi! Mourinho devreye girdi: Kanarya bombayı patlatacak

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 105 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, bir yandan Bodrum FK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yeni sezonun kadro planlamasını oluşturmaya çalışıyor. Kanarya bu doğrultuda 105 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Avrupa Ligi'ne veda ettikten sonra gözünü Türkiye Kupası ve Süper Lig'e diken Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, İngiliz devi Chelsea formasını kiralık olarak terleten İngiliz golcü Jadon Sancho'ya kancayı taktı.

Kanarya'nın deneyimli teknik adamının İngiliz oyuncunun transferini özellikle talep ettiği öne sürüldü Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 25 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon 28 karşılaşmada 2 gol 6 asiste imza attı.

Jadon Sancho: Chelsea will have to pay Man Utd £5m fee to back out of transfer - BBC Sport

Hücum hattında hemen hemen her pozisyonda görev alabilen yıldız golcü için bugüne dek toplamda 105,76 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sarı-lacivertli ekibin, yıldız golcünün transferi için sezon sonunda resmi teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN