Fenerbahçe'nin Saint-Maximin transferinde kriz

Fenerbahçe'nin Saint-Maximin transferinde kriz

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin ile her konuda anlaşmıştı. Ancak Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun, Saint-Maximin transferini veto ettiği iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 11 yıla çıkan Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktörlük koltuğuna dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho'yu getiren Sarı-Lacivertliler, kadrosunu önemli isimlerle takviye etmeyi planlıyor.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona ulaşıyor | Transfermarkt

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe bir süredir Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen yıldız oyuncu Alan Saint-Maximin ile ilgileniyordu. Gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Fransız yıldız ve kulübü Al Ahli ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Fenerbahçe, resmi imzaları atmak için Suudi Arabistan Pro Lig yönetiminin transfere onay vermesini bekliyordu.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Finansal Sürdürülebilirlik Komitesi'nin Allan Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye transferini veto ettiği iddia edildi. Süreç önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN