Fenerbahçe'nin orta sahasına İtalyan dinamo! Jose Mourinho devreye girdi, imzayı attı geliyor. Fred bir daha forma giyemez

Fenerbahçe'nin orta sahasına İtalyan dinamo! Jose Mourinho devreye girdi, imzayı attı geliyor. Fred bir daha forma giyemez

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler Fred'in sakatlanmasıyla birlikte orta saha arayışına girdi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına İtalyan dinamo! Jose Mourinho devreye girdi, imzayı attı geliyor. Fred bir daha forma giyemez. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen sürpriz transfer haberi ise taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe'nin orta sahasına İtalyan dinamo! Jose Mourinho devreye girdi, imzayı attı geliyor. Fred bir daha forma giyemez.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA İTALYAN DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertli yönetim aradığı ismi sonunda buldu. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin, Chelsea forması giyen Cesare Casadei ile ilgilendiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-16t111604-784.jpg

JOSE MOURINHO DEVREYE GİRDİ, İMZAYI ATTI GELİYOR! FRED BİR DAHA FORMA GİYEMEZ

Yönetim, Fred'in yokluğunu İtalyan yıldız ile kapatmayı hedefliyor. Kurmaylar, 21 yaşındaki oyuncuyu Premier Lig devinden sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. İtalyan futbolcu geçtiğimiz sezon 11 Premier Lig ve 22 Championship maçına çıktı. Sezonun ilk yarısını Leicester City'de kiralık geçiren Casadei, ikinci yarıda takıma geri çağrıldı.

yeni-proje-2024-08-16t111623-320.jpg

Inter altyapısından yetişen oyuncu, 2022'nin yaz transfer döneminde Chelsea'ye transfer oldu. İngiliz devi bu transferde yaklaşık 15 milyon Euro ödedi. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN