Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. Fred bir daha forma giyemez

Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. Fred bir daha forma giyemez

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler Fred'in sakatlanmasıyla birlikte orta saha arayışına girdi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. Fred bir daha forma giyemez. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen sürpriz transfer haberi ise taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe'nin orta sahasına Arjantinli dinamo! Ali Koç 22 yaşındaki yıldızı getiriyor. Fred bir daha forma giyemez.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA ARJANTİNLİ DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertli yönetim aradığı ismi sonunda buldu. Akşam'da yer alan habere göre Boca Juniors 20 milyon euroluk inattan 15'e indi, Fenerbahçe 12'ye kadar çıktı. Arjantinli yıldız orta sahanın transferi an meselesi.

yeni-proje-2024-08-27t115518-029.jpg

ALİ KOÇ 22 YAŞINDAKİ YILDIZI GETİRİYOR! FRED BİR DAHA FORMA GİYEMEZ

Merkez orta saha transferinde Cristian Medina ismine yoğunlaşan Fenerbahçe, bu operasyonda mutlu sona çok yakın. Fred'e alternatifi olmadığını söyleyen Jose Mourinho, öncelik olarak 8 numarayı belirledi. Sarı-Lacivertli yönetim de bu doğrultuda Medina için gaza bastı. İlk önce 10 milyon, ardından 11 milyon dolar öneren Fenerbahçe, bonuslarla birlikte son olarak taksitlerle 12 milyonluk bir paket sundu.

yeni-proje-2024-08-27t115534-258.jpg

Boca Juniors ise 20 milyon dolarlık talebini 15'e çekti. Ancak beklentileri bu bedelin peşin ödenmesi. Peşinat pürüzünün giderilmesiyle 22 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe'nin futbolcusu olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN