Fenerbahçe'nin orta sahası 25 yaşındaki İspanyola emanet! Ali Koç 15 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'nin orta sahası 25 yaşındaki İspanyola emanet! Ali Koç 15 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahası 25 yaşındaki İspanyola emanet! Ali Koç 15 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e puansız başlayan Fenerbahçe'de kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde Fred'in sakatlanmasından dolayı orta saha arayışına devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'nin orta sahası 25 yaşındaki İspanyola emanet! Ali Koç 15 milyon euroya imzayı attırdı getiriyor. Hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASI 25 YAŞINDAKİ İSPANYOLA EMANET

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak gelen transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Akşam'da yer alan habere göre geçen sezon Konferans Ligi'nde F.Bahçe'ye karşı gösterdiği performansla dikkat çeken Gilloise'ın orta sahası, adım adım Kanarya'ya yaklaşıyor.

yeni-proje-2024-08-13t102243-754.jpg

ALİ KOÇ 15 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI GETİRİYOR! HAYIRLI OLSUN

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ın 25 yaşındaki orta sahası Cameron Puertas, Fenerbahçe'nin radarında. Geçen sezon Konferans Ligi'nde Kanarya'ya karşı gösterdiği performansla Türk futbolseverlerin aklında kalan 1.78'lik orta saha için Sevilla ve Borussia Mönchengladbach gibi kulüpler de devreye girmiş durumda. Hem İsviçre hem İspanya pasaportu olan teknik futbolcunun kalan 1 yıllık kontratı, kulübünü köşeye sıkıştırdı.

yeni-proje-2024-08-13t102254-981.jpg

Belçika basınının aktardığı habere göre Gilloise kulübüne ulaşan en yüksek teklif 12 milyon euro. Sarı-Lacivertliler, bir futbolcu satışı gerçekleştirirse Puertas için 15 milyon euro civarında bir bedeli gözden çıkartabilir.

CAMERON PUERTAS KİMDİR?

Cameron Puertas, 18 Ağustos 1998 yılında dünyaya geldi. Belçika kulübü Union SG'de orta saha oyuncusu olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur. İsviçre doğumludur ve İspanya vatandaşıdır.

Puertas, kariyerine İsviçre'nin amatör kulübü Renens'te başladı, ardından 16 yaşında beşinci ligde Forward-Morges'e katıldı ve kısa sürede bölgesel grubun en iyi oyuncusu olarak kabul edildi.

2020 yılında Lausanne-Sport ile İsviçre Süper Ligi'nde ilk kez sahne aldı.

22 Ocak 2022'de Puertas, Belçika'nın Union SG kulübü ile 3,5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

İsviçre'de doğup büyümesine rağmen, Puertas sadece İspanyol vatandaşlığına sahiptir ve bunu ebeveynlerinden miras almıştır. 2021 yılında İsviçre vatandaşı olmak üzereyken, ehliyetsiz araç kullandığı için vatandaşlık süreci durdurulmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN