Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Yeni sezonda 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk yönetiminde sürdüren Galatasaray, transfer gündemine sürpriz bir ismi aldı. Sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda da şampiyonluk ipini göğüsleyerek 5. yıldıza ulaşmayı hedefliyor. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde de grup aşamasına kalmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin savunma oyuncusunu transfer gündemine aldı.

Fanatik'in haberine göre; Aslan, İtalyan devi Milan ile yollarını ayıran Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer için devreye girdi.

Sarı-kırmızılı ekibin stoper hattındaki olası ayrılıklar için Danimarkalı oyuncuyu gündemine aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Simon Kjaer'le ilgili resmi açıklama

35 yaşındaki savunma oyuncusu 2015-2017 arasında Fenerbahçe formasını terletmişti. Bonservisi elinde bulunan tecrübeli savunma oyuncusunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN