Fenerbahçe'nin efsane isminden Ahmet Çakar'a zehir zemberek sözler! 'İtin duası kabul olsa...'

Fenerbahçe'nin efsane isminden Ahmet Çakar'a zehir zemberek sözler! 'İtin duası kabul olsa...'

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, kendisi hakkında "Şu anda bir şey hissettim Ümit Özat bu akşam ölecek... Vallahi diyorum, hissettim. Yahu hissettim, ölecek" açıklamasında bulunan Ahmet Çakar'ı sert bir dille hedef aldı.

Son yıllarda Beyaz TV ekranlarında yaptığı yorumlarla adından sıklıkla söz ettiren eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan BTV adlı kanalda Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Ümit Özat hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı. Özat ise Çakar'a zehir zemberek bir dille yanıt verdi.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlığa adım atan ancak son yıllarda yeşil sahalardan uzak kalarak yorumculuk yapmayı tercih eden Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Ümit Özat, kendisi hakkında çarpıcı açıklamalara imza atan Ahmet Çakar' sert bir dille karşılık verdi.

BTV Youtube kanalında yaptığı açıklamada Ümit Özat'ın hayatını kaybedeceğini öne süren Ahmet Çakar, "Şu anda bir şey hissettim Ümit Özat bu akşam ölecek... Vallahi diyorum, hissettim. Yahu hissettim, ölecek" dedi.

Özat ise Çakar'ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi. Geçmişte Çakar ile aynı ekranı paylaştığı için utanç duyduğunu açıklayan Özat, paylaşımında "Hiç düşünmüyor musun hoca bu adamın çoluğu var çocuğu var. İzlerse travma yaşar mı yaşamaz mı diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim" ifadelerini kullandı.

Özat'ın bu paylaşımı çok sayıda yorum ve etkileşim alırken Çakar'ın Özat'a nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN