Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Ali Koç 22 yaşındaki Milli yıldızı getiriyor: İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Ali Koç 22 yaşındaki Milli yıldızı getiriyor: İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretini son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde ilk transfer haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Ali Koç 22 yaşındaki Milli yıldızı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini iyi geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde ilk transfer haberi geldi. Fenerbahçe'den takımı gençleştirecek formül! Ali Koç 22 yaşındaki Milli yıldızı getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'DEN TAKIMI GENÇLEŞTİRECEK FORMÜL

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Kanarya'dan ilk transfer hamlesi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Milli yıldız Bertuğ Yıldırım için harekete geçti. Fenerbahçe'de Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda takıma 3. forvet eklemesi yapacak olan Sarı- Lacivertliler milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ı gözüne kestirdi.

yeni-proje-2024-07-11t080450-369.jpg

ALİ KOÇ 22 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZI GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI UĞURLI OLSUN

22 yaşındaki futbolcunun kulübü Rennes ile temasa geçen Kanarya'nın Fransız ekibine 6 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu ancak bunun kabul edilmediği belirlendi. Fransız ekibinin genç forvet için Fenerbahçe'den 10 milyon Euro talep ettiği ve iki takım arasında görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Geçen sezon Rennes formasıyla 31 maçta oynayan genç golcü söz konusu karşılaşmalarda 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-07-11t080517-600.jpg

Geçen sezon başında Hatayspor'dan Rennes'e transfer olan Bertuğ'un 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. Genç ismin de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN