Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak transfer harekatı! Ali Koç dünya kupasını kazanan yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak transfer harekatı! Ali Koç dünya kupasını kazanan yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak transfer harekatı! Başkan Ali Koç dünya kupasını kazanan yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları üzerine transferleri gerçekleştiren Kanarya'dan bomba haber geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den Süper Lig'i sallayacak transfer harekatı! Ali Koç dünya kupasını kazanan yıldızı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN SÜPER LİG'İ SALLAYACAK TRANSFER HAREKATI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Kadrosundaki eksikliklere göre transferler yapmak isteyen sarı-lacivertlilerde bomba bir haber geldi. Orta sahaya yeni dinoma geliyor. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Al-Ittihad forması giyen N'Golo Kante için resmi teklifte bulundu.

yeni-proje-2024-07-16t015035-845.jpg

ALİ KOÇ DÜNYA KUPASINI KAZANAN YILDIZI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yeni teknik direktörü Laurent Blanc'ın isteğiyle 15 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında Aouar transferinin sonuçlanmasının ardından Suudi ekibi artık 34 yaşına gelen Kante için devam ettiği görüşmeleri hızlandıracak.

yeni-proje-2024-07-16t015053-944.jpg

Bu arada AS Roma, Aouar'dan doğacak boşluğu son bir kaç gündür adu Galatasaray'la anılan Richard Rios ile doldurmaya hazırlanıyor. Kolombiya'dan Antena 2'nin haberine göre Serie A ekibi Milan ve Fiorentina ile girdiği transfer yarışında önde. Başkan Ali Koç'un ise bu transferler yakından ilgilendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN