Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Barcelona'nın yıldızını son anda kaptı. İmzayı attı geliyor

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Barcelona'nın yıldızını son anda kaptı. İmzayı attı geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler durdurak bilmiyor. Orta sahaya teknik bir oyuncu arayan Kanarya'dan şaşırtan yeni bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Barcelona'nın yıldızını son anda kaptı. İmzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nın talimatları doğrultusunda transfer sürecini gerçekleştiren sarı-lacivertliler sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Barcelona'nın yıldızını son anda kaptı. İmzayı attı geliyor.

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Orta sahaya takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertliler aradığı ismi İspanya'da buldu. Fotospor'da yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho, Barcelona'da durumu belirsiz olan İlkay Gündoğan'ın alınmasını istedi. Başkan Ali Koç da hem Alman oyuncunun menajeri hem de Katalan ekibin başkanıyla temas kurdu.

yeni-proje-2024-08-06t103714-039.jpg

ALİ KOÇ BARCELONA'NIN YILDIZINI SON ANDA KAPTI! İMZAYI ATTI GELİYOR

Fenerbahçe, Galatasaraylı olduğu bilinen İlkay Gündoğan için devreye girdi. Fred'in sakatlığı sonrası orta sahada sıkıntı yaşamak istemeyen Jose Mourinho, Barcelona'da kalmak için çırpınan ancak teknik direktör Hans-Dieter Flick'in gözüne bir türlü giremeyen Alman oyuncu için istekte bulundu. Zorlu Lille maçları ve yaklaşan Lig öncesinde işi sürüncemeye bırakmak istemeyen Başkan Ali Koç, şahsen devreye girdi. Hem İlkay'ın menajeriyle hem de direk Barcelona başkanıyla temas kurdu.

yeni-proje-2024-08-06t103722-817.jpg

Yakın ilişkide olduğu, özel dostluğu bulunduğu Barça Başkanı Joan Laporta ile konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İlkay Gündoğan'ın transferine onay verip vermeyeceklerini sordu. Katalan Başkan da teknik direktörleriyle bir görüşmesi gerektiğini, ancak kendisi açısından bir sorun olmadığını, bu transfere izin verebileceklerini söylediği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN