Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk starı getiriyor. Resmi teklif yapıldı imza için...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk starı getiriyor. Resmi teklif yapıldı imza için...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk starı getiriyor. Resmi teklif yapıldı imza için... İşte sürpriz transferin detayları!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olamayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecanlandırdı. Ligi sallayacak hamle. Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Ali Koç 22 milyon euroluk starı getiriyor. Resmi teklif yapıldı imza için...

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan Kanarya'dan Süper Lig'i sallayacak bir hamle geldi. Fenerbahçe, Faslı orta saha Sofyan Amrabat için Fiorentina'ya ilk resmi teklifini yaptı. Faslı yıldızz uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yar alıyordu.

yeni-proje-2024-08-27t124025-702.jpg

ALİ KOÇ 22 MİLYON EUROLUK STARI GETİRİYOR! RESMİ TEKLİF YAPILDI İMZA İÇİN...

Fenerbahçe'de orta saha için transfer çalışmaları devam ediyor. Spor yorumucusu Yağız Sabuncuoğlu, sarı-lacivertli ekibin Sofyan Amrabat için resmi teklif yaptığını aktardı. Yağız Sabuncuoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe, Sofyan Amrabat için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu."

yeni-proje-2024-08-27t124010-392.jpg

2023/24 sezonunu Manchester United'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki defansif orta saha oyuncu, 30 karşılaşmada forma giydi ve gol / asist katkısı sağlayamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN