Fenerbahçe'den Cenk Tosun bombası! Beşiktaş’a yılın transfer çalımı

Fenerbahçe'den Cenk Tosun bombası! Beşiktaş’a yılın transfer çalımı

Son dakika... Fenerbahçe'den Cenk Tosun bombası! Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın başarılı golcüsü için resmi teklifte bulundu. Kanarya'dan Beşiktaş’a yılın transfer çalımı...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Futbolun dev kulüplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş ve milli takımın başarılı golcüsü Cenk Tosun için resmi bir teklifte bulundu. Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, gol yollarında etkili performansıyla dikkat çeken Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

Cenk Tosun resmen Everton'da

CENK TOSUN İÇİN RESMİ TEKLİFTE

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Süper Lig'in deneyimli golcülerinden Cenk Tosun'a teklif sunuldu.

Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Tosun, aynı zamanda milli takımda da önemli başarılara imza atmıştı. Bu gelişmeyle birlikte, yaz transfer döneminin en dikkat çekici hamlelerinden biri olma yolunda ilerleyen Fenerbahçe-Cenk Tosun transferi, futbolseverlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN