Fenerbahçe'den bir yıldız daha kayıp gidiyor! Mourinho satışını resmen onayladı. 25 milyon euroya İngiliz devinin yolunu tutacak

Fenerbahçe'den bir yıldız daha kayıp gidiyor! Mourinho satışını resmen onayladı. 25 milyon euroya İngiliz devinin yolunu tutacak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde sıcak haberler peş peşe geliyor. Son dönemde ayrılık haberleri ile çalkalanan Kanarya'dan flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den bir yıldız daha kayıp gidiyor! Mourinho satışını resmen onayladı. 25 milyon euroya İngiliz devinin yolunu tutacak.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe'den bir yıldız daha kayıp gidiyor! Mourinho satışını resmen onayladı. 25 milyon euroya İngiliz devinin yolunu tutacak. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

FENERBAHÇE'DEN BİR YILDIZ DAHA KAYIP GİDİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler uzun süredir Sevilla'dan istediği En Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Ancak Nesyri'nin yüksek maliyetinden dolayı takımdan bazı oyuncularla yollar ayrılık noktasına geldi. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Fotomaç'ta yer alan habere göre Kanarya'nın Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde'nin de İngiliz ekiplerinin radarına girdiği öğrenildi.

yeni-proje-2024-08-17t121110-847.jpg

MOURINHO SATIŞINI RESMEN ONAYLADI! 25 MİLYON EUROYA İNGİLİZ DEVİNİN YOLUNU TUTACAK

Premier Lig takımlarından Crystal Palace ve Newcastle United'ın 23 yaşındaki yıldız oyuncu için Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gönderdiği öğrenildi. İki takımın önümüzdeki günlerde genç futbolcu için Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çalacağı da gelen bilgiler arasında. Oyuncuyu takımda tutmak isteyen yönetimin ise Jayden için 20-25 milyon arasında bir bonservis talep edeceği de gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-08-17t121150-758.jpg

Stoperde de görev yapabilen Oosterwolde bu sezon çıktığı 5 resmi maçta skor üretemezken 2 sarı kart gördü. Güncel verilere göre 13 milyon Euro değer biçilen Jayden'ın kontratı 2027'de sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN