Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Hasan Arat çıldıracak

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Hasan Arat çıldıracak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Başkan Hasan Arat çıldıracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Özellikle hücum hattına ek takviyelerde bulunmak isteyen sarı-lacivertlilerde yılın transfer hamlesi geldi. Taraftarlar bu haber sonrası stada akın edecek. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Jose Mourinho 10 milyon euroluk yıldızı ikna etti. Hasan Arat çıldıracak.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler yılın bombasını patlattı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transferiyle yakından ilgilendiği 25 yaşındaki Armand Lauriente için ilk temasları kurdu. Siyah-Beyazlılar'ın daha önce de gündemine gelen Sassuolo forması giyen 25 yaşındaki İtalyan kanat oyuncusu Armand Lauriente'ye olan ilgisinin sürdüğü belirtildi.

yeni-proje-2024-07-17t103752-209.jpg

JOSE MOURINHO 10 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ! HASAN ARAT ÇILDIRACAK

Beşiktaş'ın bu transfer için Parma, Torino ve ile yarış halinde olduğu belirtilirken Fenerbahçe'nin de oyuncuyla ilgilendiği belirtildi. Yıldız futbolcunun Serie B'de forma giymek istememesi nedeniyle ayrılmak istediği de gelen haberler arasında.

yeni-proje-2024-07-17t103802-311.jpg

Geçtiğimiz sezon Sassuolo formasıyla 40 maçta sahaya çıkan sol kanat oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 5 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Güncel verilere göre 10 milyon Euro değer biçilen yıldız futbolcunun Sassuola ile kontratı 2027 yılında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN