Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın eli havada kaldı. Ali Koç Milli yıldızı özel jetiyle getiriyor

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın eli havada kaldı. Ali Koç Milli yıldızı özel jetiyle getiriyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer hazırlıkları sürüyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın eli havada kaldı. Başkan Ali Koç Milli yıldızı özel jetiyle getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Özellikle orta sahaya yönelik önemli transferler yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetimden ilk müjdeli haber geldi. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın eli havada kaldı. Ali Koç Milli yıldızı özel jetiyle getiriyor.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatlarıyla transfer yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetimden ilk müjdeli haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Borussia Dortmund formasını giyen milli oyuncu Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Milli yıldız Beşiktaş'ında gündemindeydi.

yeni-proje-2024-07-05t095230-650.jpg

HASAN ARAT'IN ELİ HAVADA KALDI! ALİ KOÇ MİLLİ YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

Alman ekibindeki geleceği belirsiz olan Salih için 10 milyon Euro bonservis bedeli istendiğine dair haberler geçtiğimiz günlerde gazetelere yansımıştı. Eğer Fenerbahçe, Beşiktaş'ın istediği ve Galatasaray'ın da gündemine gelen Salih Özcan konusunda sıkıntı yaşarsa, Okay Yokuşlu'nun isminin de gündeme gelebileceği belirtiliyor.

yeni-proje-2024-07-05t095248-107.jpg

Ancak sarı-lacivertliler ana hedef olarak takımın kilit isimlerinden İsmail Yüksek'i kadroda tutmak istiyor. Başkan Ali Koç'un ise bu transferi yakından takip ettiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN