Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Milli yıldızı ikna etti geliyor. Hasan Arat sinirden çıldıracak

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Milli yıldızı ikna etti geliyor. Hasan Arat sinirden çıldıracak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Forvet hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerden sıcak bir transfer haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Başkan Ali Koç Milli yıldızı ikna etti geliyor. Hasan Arat sinirden çıldıracak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yollarına devam eden sarı-lacivertlilerden sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Ali Koç Milli yıldızı ikna etti geliyor. Hasan Arat sinirden çıldıracak.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Transfer çalışmaları için yönetim görüşmelere devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, EURO 2024'te sergilediği başarılı performansın ardından Cenk Tosun'u yakın takibe aldı. Beşiktaşlı yıldızın, Kanarya'ya transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

yeni-proje-2024-07-12t100152-557.jpg

ALİ KOÇ MİLLİ YILDIZI İKAN ETTİ GELİYOR! HASAN ARAT SİNİRDEN ÇILDIRACAK

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli golcü Cenk Tosun karar aşamasında... EURO 2024'te forma giyen yıldız oyuncu, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe ile görüşme gerçekleştirdi. 33 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertliler ile maddi şartlarda anlaşma sağladı. EURO 2024 sonrası tatile çıkan tecrübeli oyuncunun yakın bir zamanda Beşiktaş ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Cenk Tosun bu görüşmede Siyah-Beyazlılar'a isteklerini sıralayacak. Anlaşamaması durumunda ise Fenerbahçe'nin Cenk Tosun'a imza attırması bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-12t100205-077.jpg

Cenk, Beşiktaş ile yaklaşık 1 yıldır yeni sözleşme için görüşüyor. Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon 47 maçta süre bulan Cenk Tosun, 11 gol atarken 5 de asist yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun'un yanı sıra Rennes'te top koşturan Bertuğ Yıldırım ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN