Fenerbahçe'den Beşiktaş ve Galatasaray'a transfer çalımı! Ferdi Kadıoğlu gidiyor 23 yaşındaki yıldız geliyor. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'den Beşiktaş ve Galatasaray'a transfer çalımı! Ferdi Kadıoğlu gidiyor 23 yaşındaki yıldız geliyor. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden sarı-lacivertlilerde beklenmedik bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Fenerbahçe'den Beşiktaş ve Galatasaray'a transfer çalımı! Ferdi Kadıoğlu gidiyor 23 yaşındaki yıldız geliyor. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den Beşiktaş ve Galatasaray'a transfer çalımı! Ferdi Kadıoğlu gidiyor 23 yaşındaki yıldız geliyor. Hayırlı olsun.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'A TRANSFER ÇALIMI

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun durumu yakından takip ediliyor. Fenerbahçe, milli futbolcunun alternatifini belirledi. A Spor'da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, ismi bir süredir Brighton ile anılan yıldız futbolcunun İngiliz kulübüne transfer olması durumunda sol bek mevkisi için Maxim De Cuyper ile temasa geçecek.

yeni-proje-2024-08-20t135030-759.jpg

FERDİ KADIOĞLU GİDİYOR 23 YAŞINDAKİ YILDIZ GELİYOR! HAYIRLI OLSUN

23 yaşındaki futbolcunun transferi için Belçika ekibi Club Brugge ile transfer görüşmelerine başlayacak olan Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun yerini Maxim De Cuyper ile doldurmayı planlıyor.

yeni-proje-2024-08-20t135042-417.jpg

Belçikalı futbolcu geçtiğimiz sezon Club Brugge ile 55 resmi maçta forma giydi. Bu maçların 46'sına ilk 11'de başlayan De Cuyper, 5 gol 12 asistik performans sergiledi. 1.82 boyundaki yıldız futbolcu, sol bek mevkisinin yanı sıra orta sahanın solunda ve sol kanat mevkilerinde de görev alabiliyor. Belçika Milli Takımı formasını da giyen Maxim De Cuyper, kariyerinde 5 kez kupa sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN