Fenerbahçe'den ağlayarak ayrılmıştı! van Bronckhorst yıldız oyuncuyu transfer listesine ekledi. İmzayı atıp geliyor

Fenerbahçe'den ağlayarak ayrılmıştı! van Bronckhorst yıldız oyuncuyu transfer listesine ekledi. İmzayı atıp geliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer haberleri peş peşe gelirken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den ağlayarak ayrılmıştı! van Bronckhorst yıldız oyuncuyu transfer listesine ekledi. İmzayı atıp geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta transfer mesaisi devam ediyor. Özellikle stoper hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe'den ağlayarak ayrılmıştı! van Bronckhorst yıldız oyuncuyu transfer listesine ekledi. İmzayı atıp geliyor.

FENERBAHÇE'DEN AĞLIYARAK AYRILMIŞTI

Transfer çalışmalarına devam eden ve Süper Kupa zaferiyle moral bulan Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un özel isteğiyle Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai transferi için düğmeye bastı. Almanya'da mutsuz olan ve eski performansını yeniden yakalamak isteyen Attila Szalai, Beşiktaş'tan forma garantisi alınca siyah-beyazlı ekibe düşünmeden evet dedi.

yeni-proje-2024-08-14t105014-849.jpg

VAN BRONCKHORST YILDIZ OYUNCUYU TRANSFER LİSTESİNE EKLEDİ! İMZAYI ATIP GELİYOR

Sezona oldukça iddialı hazırlanan ve Galatasaray karşısında aldığı Süper Kupa galibiyetiyle rakiplerine gözdağı veren Beşiktaş, Fenerbahçe'nin formasını terletmiş olan Attila Szalai transferini bitirme noktasına geldi.

yeni-proje-2024-08-14t105028-412.jpg

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş yönetiminden çok beğendiği isimlerden biri olan Attila Szalai'nin acil transferini istedi. Almanya'ya transfer olduğundan bu yana beklentilerin altında kalan ve Hoffenheim'dan ayrılarak yeni bir maceraya atılmak isteyen Attila Szalai, Beşiktaş'tan gelen kiralama teklifini düşünmeden kabul etti. Attila Szalai için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan ve Hoffenheim ile son pürüzleri halletmeye çalışan Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Attila Szalai'nin transferini resmi olarak bitirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN