Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Ferdi gidiyor 22 yaşındaki yıldız geliyor. Ali Koç masaya oturdu, imzalar atıldı

Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Ferdi gidiyor 22 yaşındaki yıldız geliyor. Ali Koç masaya oturdu, imzalar atıldı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu'nun gitmesi durumunda alternatif sol bek arayışına başlayan sarı-lacivertli yönetimden flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca şok geçirecek. Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Ferdi gidiyor 22 yaşındaki yıldız geliyor. Ali Koç masaya oturdu, imzalar atıldı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde flaş bir hamle geldi. Taraftarlar bu transfer haberi ile şoka uğrayacak. Fenerbahçe'de yer yerinden oynayacak! Ferdi gidiyor 22 yaşındaki yıldız geliyor. Ali Koç masaya oturdu, imzalar atıldı

FENERBAHÇE'DE YER YERİNDEN OYNAYACAK

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde sıcak bir transfer haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığın karşı alternatif isimleri araştırmaya başladı. Sarı lacivertliler, Gent'te forma giyen Archie Brown'u gündemine aldı.

yeni-proje-2024-08-16t100337-396.jpg

FERDİ GİDİYOR 22 YAŞINDAKİ YILDIZ GELİYOR! ALİ KOÇ MASAYA OTURDU, İMZALAR ATILDI

Fenerbahçe, adı özellikle İngiliz ekipleriyle anılan Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık ihtimali için planını hazırladı. Sacha Tavolieri'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık ihtimaline karşılık Gent'ten Archie Brown'u listesine dahil etti.

yeni-proje-2024-08-16t100353-258.jpg

Fenerbahçeli yöneticiler Archie Brown ve kulübü Gent ile temaslara başladı. Ferdi'nin ayrılığı halinde bu futbolcunun transferi bitirilmeye çalışılacak. 22 yaşındaki sol bek, 1.90'lık uzun boyuyla dikkat çekiyor. Brown, Gent formasıyla çıktığı 47 resmi maçta 4 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN