Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 8 oyuncu takıma veda ediyor...

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! 8 oyuncu takıma veda ediyor...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanacak. Kanarya, 8 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Son olarak Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin transferlerinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, 8 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Jose Mourinho'nun raporu sonucunda sarı-lacivertli ekipte adeta yaprak dökümü yaşanacak.

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Tecrübeli teknik adamın takımda düşünmediği oyuncularla yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'de 8 oyuncu gözden çıkarıldı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin transferlerinde mutlu sona ulaşarak kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertli ekip, Portekizli çalıştırıcının takımda düşünmediği oyunculara kulüp arıyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe, tam 8 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kadrosundaki yabancı oyuncusu sayısını düşürmeyi plalnlayan sarı-lacivertli ekip, Umut Nayir, Rade Krunic, Miha Zajc, Luan Peres, Miguel Crespo, Ryan Kent, Joao Pedro ve Emre Mor'u gözden çıkarttı.

Kanarya'nın söz konusu oyuncular için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN