Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Süper Lig ekibine imzayı atıyor...

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Süper Lig ekibine imzayı atıyor...

Yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Kanarya'nın yıldız ismi, Süper Lig ekibine imza atmaya hazırlanıyor.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Mourinho'nun biletini kestiği yıldız ismin yeni durağı herkesi şaşırttı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun hayata geçirdiği yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe'de ayrılık kapıda.

Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo için transfer görüşmelerini hızlandırdı. Miguel Crespo'nun temsilcisi, Başakşehir yetkilileriyle bir araya gelerek oyuncusunun şartları hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdi. Başakşehir, Crespo için Fenerbahçe'ye resmi teklif sunmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun, Crespo'yu yeni sezon planlamasında düşünmediği biliniyordu.

Miguel Crespo - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Bu durum, Portekizli oyuncunun sarı-lacivertli ekipten ayrılmasına zemin hazırlarken, Başakşehir bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyor. Başakşehir'in Crespo'yu kadrosuna katma girişimi, özellikle takımın orta saha rotasyonunu güçlendirme hamlesi olarak dikkat çekiyor.

Geçen sezonun ikinci yarısını İspanyol ekibi Rayo Vallecano'da kiralık olarak geçiren Portekizli orta saha oyuncusu, İspanyol ekibinde 15 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN