Fenerbahçe'de flaş gelişme! Ferdi Kadıoğlu gidiyor yerine 19'luk yıldız geliyor. Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek

Fenerbahçe'de flaş gelişme! Ferdi Kadıoğlu gidiyor yerine 19'luk yıldız geliyor. Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan gönderilecek isimler merak konusu oldu. Bunların başında gelen Ferdi Kadıoğlu için ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Taraftarlar bu haberle şok geçirecek. Fenerbahçe'de flaş gelişme! Ferdi Kadıoğlu gidiyor yerine 19'luk yıldız geliyor. Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'de flaş gelişme! Ferdi Kadıoğlu gidiyor yerine 19'luk yıldız geliyor. Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek.

FENERBAHÇE'DE FLAŞ GELİŞME

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna Yusuf en-Nesyri gibi yüksek mailyetli oyuncuları katan sarı-lacivertlilerde takımdan gönderilecek isimler netleşti. Özellikle son günlerde adı sık sık transfer listelerinde anılan Ferdi Kadıoğlu için ise sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin gözdesi haline gelen Ferdi Kadıoğlu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu, Premier Lig ekibi Brighton ile her konuda anlaşma sağladı.

yeni-proje-2024-08-18t122059-134.jpg

FERDİ KADIOĞLU GİDİYOR YERİNE 19'LUK YILDIZ GELİYOR! ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE İSTANBUL'A GETİRECEK

İngiliz ekibi, Ferdi'nin bonservisi için bonuslarla beraber 35 milyon Euro önerirken, iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Öte yandan Fenerbahçe, Lecce'nin sol beki Patrick Dorgu için İtalyan ekibine resmi teklifte bulundu. Sarı-lacivertlilerin 19 yaşındaki Danimarkalı futbolcu için bonuslarla birlikte Çizme ekibine 15 milyon Euro önerdiği de haberin detaylarında yer aldı. Ferdi'nin ayrılması halinde Dorgu için girişimlerin hız kazanacağı ifade ediliyor.

yeni-proje-2024-08-18t122112-350.jpg

Patrick Dorgu geçtiğimiz sezon Lecce formasıyla 34 maça çıktı. Danimarkalı sol bek, 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Dorgu'nun Lecce ile olan sözleşmesi 2027'ye kadar devam ediyor. 19 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeriyse 12 milyon Euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN