Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Lille maçı sonrası bileti kesildi. Jose Mourinho dünya starını takımdan kovdu

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Lille maçı sonrası bileti kesildi. Jose Mourinho dünya starını takımdan kovdu

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler 2-1 mağlup olarak sahadan ayrıldı. Alınan yenilgi sonrası sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Lille maçı sonrası bileti kesildi. Jose Mourinho dünya starını takımdan kovdu. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Lille maçı sonrası bileti kesildi. Jose Mourinho dünya starını takımdan kovdu.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan hangi futbolcuların ayrılacağı merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho, Lille karşısında forma şansı verdiği Rade Krunic'in performansından yine memnun kalmadı. Jose Mourinho, Lille karşısında birçok pozisyonda aksayan ve beklentilerin altında kalan Rade Krunic'in üzerini tamamen çizdi ve takımdan ayrılmasına kesin olarak karar verdi.

yeni-proje-2024-08-07t135303-704.jpg

LILLE MAÇI SONRASI BİLETİ KESİLDİ! JOSE MOURİNHO DÜNYA STARINI TAKIMDAN KOVDU

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Lille ile karşılaşan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe'de, Rade Krunic hakkında çok sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'ye katıldığı günden bu yana performansıyla büyük eleştirilere maruz kalan Rade Krunic son olarak Jose Mourinho'nun da sabrını taşırmayı başardı. Lille karşısında çok etkisiz bir performans gösteren Rade Krunic'i artık takımda kullanmayacağına karar veren Jose Mourinho deneyimli oyuncunun takımdan ayrılmasına karar verdi.

yeni-proje-2024-08-07t135242-420.jpg

Lille karşısında Fenerbahçe taraftarının en çok eleştiri yönelttiği isimlerden biri olan Rade Krunic 85. dakikada yerini Djiku'ya bıraktı. Fenerbahçe'nin, Milan'dan 3.5 milyon Euro bonservis ücretiyle kadrosuna kattığı Rade Krunic sarı-lacivertli ekibin bu sezon oynadığı 3 resmi maçta da görev aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN