Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 11 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İtalya devine gidiyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 11 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İtalya devine gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri üst üste gelirken gelen son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 11 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İtalya devine gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olmayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan gidecek olan oyuncular merak konusu oldu. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 11 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İtalya devine gidiyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler uzun süredir Sevilla'dan istediği En Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Ancak Nesyri'nin yüksek maliyetinden dolayı takımdan bazı oyuncularla yollar ayrılık noktasına geldi. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin tecrübeli savunmacısı Rodrigo Becao ayrılığa hazırlanıyor. Yıldız stopere, İtalyan ekibi Atalanta talip oldu.

yeni-proje-2024-08-16t134610-831.jpg

JOSE MOURINHO 11 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! İTALYA DEVİNE GİDİYOR

Gian Piero Gasperini'nin yönetimindeki Atalanta, Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao ile yakından ilgileniyor. Haberde, Atalanta'nın bu ilgisine rağmen Becao için henüz resmi bir teklifte bulunmadığı kaydedilirken, transferde bir ilerleme kaydedilmediği belirtildi. Geride kalan sezonda Fenerbahçe ile toplam 22 maça çıkan Becao, 1640 dakika sahada kaldı. Deneyimli stoperin Fenerbahçe ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

yeni-proje-2024-08-16t134628-852.jpg

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Udinese'den 8.31 milyon euroya Udinese'den transfer ettiği Rodrigo Becao yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulamamıştı. 28 yaşındaki Becao, 2023-24 sezonunda sakatlıklar nedeniyle toplam 30 maç kaçırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN