Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Pedro'nun sözleşmesi feshedildi!

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Pedro'nun sözleşmesi feshedildi!

Fenerbahçe, Brezilya asıllı İtalyan hücum oyuncusu Joao Pedro'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşmaya varılarak feshedildiğini duyurdu.

Transfer çalışmalarının devam ettiği Fenerbahçe'de Crespo sonrası bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-lacivertli ekip, Brezilya asıllı oyuncusu Joao Pedro'nun sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbol A Takımı futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi fesh edilmiştir. Oyuncuya kariyerinde başarılar dileriz"

2022 yazında yaklaşık 5 milyon euro bonservis bedeliyle Cagliari'den transfer edilen 32 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezonun başında Gremio'ya kiralanmıştı.

PEDRO'NUN KARNESİ

Fenerbahçe'de beklenen performansı veremeyen Joao Pedro, sarı-lacivert formayla toplam 28 maçta görev alıp 5 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN