Fenerbahçe'de B planı: Cenk Tosun

Fenerbahçe'de B planı: Cenk Tosun

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, rotasını sürpriz bir isme çevirdi. Sarı-Lacivertliler, Bertuğ Yıldırım'dan istediği sonucu alamazsa Cenk Tosun'u kadrosuna katmaya çalışacak.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hasreti 11 yıla çıkan Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasına devam ediyor. Teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getirerek Avrupa çapında ses getiren Sarı-Lacivertliler, forvet rotasyonuna yerli bir ekleme yapacak.

Fenerbahçe'den Bertuğ Yıldırım hamlesi - Talep edilen bonservis bedeli | Transfermarkt

Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım'ı transfer etmek istiyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-Lacivertliler Bertuğ için 4 milyon euro bonservis bedeli önerdi ancak Fransız kulübü 7 milyon euro talep etti. Taraflar arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Cenk Tosun 3 yıl daha Beşiktaş'ta- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Fenerbahçe, Bertuğ Yıldırım transferini gerçekleştiremezse Cenk Tosun ile masaya oturacak. Kanarya, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli yıldızı uygun bir maliyetle renklerine bağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN