Fenerbahçe transferi arşa çıkardı! Ali Koç 80 milyon euroluk genç yıldızı aldı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe transferi arşa çıkardı! Ali Koç 80 milyon euroluk genç yıldızı aldı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe transferi arşa çıkardı! Ali Koç 80 milyon euroluk genç yıldızı aldı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Göztepe ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de sallantılar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler bu sefer gözünü 21 yaşındaki yıldıza dikti. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe transferi arşa çıkardı! Ali Koç 80 milyon euroluk genç yıldızı aldı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE TRANSFERİ ARŞA ÇIKARDI

Fenerbahçe gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Göztepe deplasmanında puan kaybı yaşayan sarı-lacivertlilerden transfer bombaları üst süte geliyor. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Barcelona'da kadroda düşünülmeyen Ansu Fati için harekete geçti. İspanyol basınının iddiasına göre; Sarı-Lacivertliler, 21 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeriyle görüşmelere başladı.

yeni-proje-2024-08-18t105842-284.jpg

ALİ KOÇ 80 MİLYON EUROLUK GENÇ YILDIZI ALDI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sarı-Lacivertliler, 21 yaşındaki oyuncunun durumunu geçtiğimiz aylarda sormuş fakat olumlu bir yanıt alamamıştı. Barcelona Yönetimi, teknik direktör Hansi Flick'in hazırlık kampından sonra kararını vereceğini belirterek Kanarya'nın görüşme talebini reddetmişti.

yeni-proje-2024-08-18t105831-452.jpg

Sport'ta yer alan bilgilerde Barcelona'nın Fati'yi kiralayarak maaş yükünden kurtulmak istediği bildirildi. Fenerbahçe de yetenekli İspanyol oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Fakat oyuncuyla Sevilla, Wolverhampton ve Marsilya yakından ilgileniyor. Fati'nin çevresi, onu Sevilla forması giyerken görmek istiyor. Genç oyuncu, kariyerine Sevilla altyapısında başlamıştı. Şu anda sakatlığı bulunan Fati, eylül ayında sahalara geri dönebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN