Fenerbahçe taraftarı bu haberle yıkılacak! Ferdi Kadıoğlu İngiliz devine transfer oluyor. 30 milyon euro ödeyip alacaklar

Fenerbahçe taraftarı bu haberle yıkılacak! Ferdi Kadıoğlu İngiliz devine transfer oluyor. 30 milyon euro ödeyip alacaklar

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile büyük bir çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Gelen son dakika bilgisi ise gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe taraftarı bu haberle yıkılacak! Ferdi Kadıoğlu İngiliz devine transfer oluyor. 30 milyon euro ödeyip alacaklar. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Kanarya'dan ilk hamle geldi. Bu ayrılık haberi herkesi şoke edecek. Fenerbahçe taraftarı bu haberle yıkılacak! Ferdi Kadıoğlu İngiliz devine transfer oluyor. 30 milyon euro ödeyip alacaklar.

FENERBAHÇE TARAFTARI BU HABERLE YIKILACAK

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık haberi geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Premier League devi Manchester United, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor. Avrupa'nın yakından ilgilendiği Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için Manchester United vites artırdı.

yeni-proje-2024-07-10t235239-106.jpg

FERDİ KADIOĞLU İNGİLİZ DEVİNE TRANSFER OLUYOR! 30 MİLYON EURO ÖDEYİP ALACAKLAR

İngiliz devi, Fenerbahçe'deki başarılı performansını EURO 2024'te taçlandıran Ferdi Kadıoğlu için teklif yapmaya hazırlanıyor. Haberin detayında bir diğer Premier League ekibi Arsenal'in 21-25 milyon sterlin bandında bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığını ancak Manchester United'ın bu teklifin üzerine çıkarak Fenerbahçe'ye geri çeviremeyeceği bir teklif sunmayı planladığını yazdı.

yeni-proje-2024-07-10t235257-946.jpg

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 51 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol - 5 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN