Fenerbahçe Real Madrid'in yıldızını kaptı getiriyor! Arda Güler devreye girdi, imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe Real Madrid'in yıldızını kaptı getiriyor! Arda Güler devreye girdi, imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Orta sahaya ek takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertliler yılın transfer bombasını patlattı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe Real Madrid'in yıldızını kaptı getiriyor! Arda Güler devreye girdi, imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Orta sahaya arayışta bulunan sarı-lacivertlilerde beklenen haber geldi. Fenerbahçe Real Madrid'in yıldızını kaptı getiriyor! Arda Güler devreye girdi, imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE REAL MADRDİ'DİN YILDIZINI KAPTI GETİRİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Fred'in sakatlanmasıyla transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertliler aradığı ismi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Arda Güler'in Real Madrid'den takım arkadaşı Dani Ceballos'u kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-08-11t094734-202.jpg

ARDA GÜLER DEVREYE GİRDİ, İMZAYI ATTI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Merkez orta sahada forma giyen İspanyol oyuncu, joker yönüyle sarı-lacivertlilerin eksik alanlarını kapatabilecek bir isim olarak dikkat çekiyor. 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2027 Haziran'da son buluyor.

yeni-proje-2024-08-11t094751-966.jpg

Ceballos'un bonservis değeri 6 milyon Euro olarak biliniyor. Dani Ceballos geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 27 maça çıktı. İspanyol oyuncu bu mücadelelerde 1 gol ve 2 asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN