Fenerbahçe PSG'nin 6 kupalı yıldız orta sahasına gözünü dikti! Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe PSG'nin 6 kupalı yıldız orta sahasına gözünü dikti! Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Özellikle Fred'in sakatlanmasıyla orta saha arayışında olan Kanarya'dan yeni bir hamle geldi. Fenerbahçe PSG'nin 6 kupalı yıldız orta sahasına gözünü dikti! Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip, rakibine 2-1 mağlup oldu. Yenilgi sonrası transfer çalışmalarına ağırlık veren Fenerbahçe, aradığı orta sahayı buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe PSG'nin 6 kupalı yıldız orta sahasına gözünü dikti! Başkan Ali Koç özel jetiyle İstanbul'a getirecek. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE PSG'NİN 6 KUPALI YILDIZ ORTA SAHASINA GÖZÜNÜ DİKTİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Fransa Ligue 1 ekibi PSG'de forma giyen 27 yaşındaki İspanyol orta saha Carlos Soler'i markajına aldı.

yeni-proje-2024-08-07t113139-175.jpg

ALİ KOÇ ÖZEL JETİYLE İSTANBUL'A GETİRECEK! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Lille maçı için Fransa'da bulunan Fenerbahçe'nin, İspanyol oyuncunun transferi için PSG ile bir görüşme yapacağı aktarıldı. İspanyol oyuncu geçtiğimiz sezon PGS formasıyla 28 resmi maçta görev aldı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 2 gol 4 asistlik performans sergiledi.

yeni-proje-2024-08-07t113150-213.jpg

Carlos Soler'in kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2027'ye kadar devam ediyor. 1997 doğumlu futbolcunun piyasa değeri ise 20 milyon euro. 1997 doğumlu futbolcunun piyasa değeri ise 20 milyon euro. Yıldız futbolcu, kariyerinde 6 kez kupa kaldırma sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN