Fenerbahçe orta sahaya dünya starını getiriyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 10 gün sonra İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe orta sahaya dünya starını getiriyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 10 gün sonra İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'de yoğun bir şekilde transfer mesaisi devam ediyor. Süper Lig'de yoluna kayıpsız başlayan sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda karşılaştığı Lille'e elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne düştü. Özellikle orta sahadaki eksiklik dikkat çekerken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe orta sahaya dünya starını getiriyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 10 gün sonra İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e puansız başlayan Fenerbahçe'de kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatları doğrultusunda transfer süreçlerini gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde beklenen transfer haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe orta sahaya dünya starını getiriyor! Jose Mourinho transferini onayladı. 10 gün sonra İstanbul'a geliyor.

FENERBAHÇE ORTA SAHAYA DÜNYA STARINI GETİRİYOR

Fenerbahçe kadro planlaması için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Özellikle orta sahada Fred'in sakatlığıyla beraber büyük çöküş yaşayan sarı-lacivertlilerde transfer çalışmaları sürüyor. Beklenen haber ise sonunda geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Fiorentina'ya Sofyan Amrabat için yeni bir teklif sunacak.

yeni-proje-2024-08-15t104112-916.jpg

JOSE MOURINHO TRANSFERİNİ ONAYLADI! 10 GÜN SONRA İSTANBUL'A GELİYOR

Manchester United'ın satış listesine koyduğu Scott McTominay için de yeniden bir görüşme talep edildi. İki isimden birine sarı-lacivertli formayı giydirmek isteyen yönetim, olumsuz bir durumda ise listedeki alternatiflere yönelecek.

yeni-proje-2024-08-15t104133-996.jpg

Fenerbahçe, 10 gün içinde orta sahadaki yeni yıldızını İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN