Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferinde devreye girdi

Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferinde devreye girdi

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan Oğuz Aydın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, milli yıldız için Alanyaspor ile resmi temas kurdu.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az kaldı. Takımlar, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen sezon göstermiş olduğu performansla milli takıma seçilmeyi başaran Oğuz Aydın, büyük kulüpleri peşine takmış durumda.

Oğuz Aydın'dan transfer açıklaması: ''Hayalim...''

Galatasaray, yaz transfer döneminin ilk gününden bu yana Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak için çaba sarf ediyordu. Sarı-Kırmızılılar, Alanyaspor'a 4 milyon euro önermişti. Ancak Akdeniz temsilcisi, Oğuz için 6 milyon euroda diretince transfer çıkmaza girmişti. Bugün ise sürpriz bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferi için resmi temas kurdu. Sarı-Lacivertliler, uzun süredir ismi Galatasaray ile anılan genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN