Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ve Szymanski kararını verdi! Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ve Szymanski kararını verdi! Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. Mert Hakan Yandaş ve Szymanski kararı verildi. Taraftarı heyecanlandıran gelişme paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Mert Hakan Yandaş ve Szymanski kararını açıklayan Fenerbahçe'den, yeni sezon hazırlıkları paylaşıldı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar taraftarın dikkatini çekti. Süper yıldızlar yönünü Türkiye'ye çevirdi. İşte tüm detaylar...

JOSE MOURİNHO ETKİSİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Sports Digitale YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Ilıcalı, Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye olan etkisinden, transfer planlarına kadar birçok önemli konuda açıklamalarda bulundu.

259627.jpg

JOSE MOURİNHO, SZYMANSKİ’YE HAYRAN

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe’ye katılmasıyla birlikte takımın hızını artırmak istediğini belirten Ilıcalı, Mourinho’nun özellikle Sebastian Szymanski’ye hayran olduğunu ve onu çok beğendiğini ifade etti. Ilıcalı, "Fenerbahçe’ye çok iyi isimler gelecek. Jose Mourinho, Szymanski’ye bayılıyor," dedi.

t25-fenerbahcede-mert-hakan-y-932.webp

TAKIMIN HIZINI ARTIRMA PLANI

Mourinho’nun takımın mevcut hızından memnun olmadığını belirten Ilıcalı, "Jose Mourinho, takımımızın hızını artırmak istiyor. Takımı yavaş buluyor. Seçim kazanacağız diye hemen bir isim getirmek yerine, hocamızın puzzle’ını tamamlayacak doğru isimleri getirmek daha önemli," şeklinde konuştu.

SÜPER YILDIZLAR TÜRKİYE’YE GELİYOR

Acun Ilıcalı, Türkiye’ye gelmez denilen süper yıldızların Fenerbahçe’ye katılacağını belirterek, "Hepimizin rüyası gerçek olacak. Öyle bir kadro olacak ki kimse yerinde oturamayacak. 4-5 tane ‘Game Changer’ diyebileceğimiz oyuncular alacağız. Bunu yapmak için ekonomik gücümüz var," dedi.

sebastian-szymanski-asysta-scaled.webp

MERT HAKAN YANDAŞ KALIYOR

Mert Hakan Yandaş’ın takımda kalacağını açıklayan Ilıcalı, "Mourinho’nun gelişinden sonra takımda kalmak isteyen oyuncular oldu. Biliyorsunuz, önümüzdeki sezon Türk futbolcular 12 yabancı kuralı nedeniyle önemli olacak. Mert Hakan Yandaş’ın kalacağını düşünüyorum," ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’nın açıklamaları, Fenerbahçe’nin yeni sezonda yapacağı transferler ve kadro yapılanması konusunda taraftarları heyecanlandırdı. Özellikle Szymanski ve Mert Hakan Yandaş gibi önemli oyuncuların takımda kalması, Fenerbahçe’nin yeni sezona güçlü bir şekilde başlaması için büyük bir adım olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN