Fenerbahçe Kante'nin varisini transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroya imzayı attırdı. Taraftarlar bayram edecek

Fenerbahçe Kante'nin varisini transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroya imzayı attırdı. Taraftarlar bayram edecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerden peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Orta saha arayışında olan Kanarya'dan müjdeli haber geldi. Fenerbahçe Kante'nin varisini transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroya imzayı attırdı. Taraftarlar bayram edecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler Fred'in sakatlanmasıyla merkezi bir orta saha arayışına girdi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarlar heyecana boğdu. Fenerbahçe Kante'nin varisini transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroya imzayı attırdı. Taraftarlar bayram edecek.

FENERBAHÇE KANTE'NİN VARİSİNİ TRANSFER EDİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle merkezi orta saha transferi yapmak isteyen sarı-lacivertliler aradığı ismi sonunda buldu. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'ye Richard Rios transferinden müjdeli haber geldi. 24 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusunu satmaya hazırlanan Palmeiras, yerine Barcelona'dan 2006 doğumlu Wesley Dual'ı transfer etti. Brezilya'nın Palmeiras takımı, Barcelona genç takımından 2006'lı Wesley Dual'ı, Rios'un yerine transfer etti. Böylece 24 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusunun transferi için bir engel daha ortadan kalkmış oldu.

yeni-proje-2024-08-03t140626-915.jpg

ALİ KOÇ 10 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI! TARAFTARLAR BAYRAM EDECEK

Brezilya'dan Globo Esporte'nin haberine göre, Palmeiras geçen Çarşamba genç İspanyol orta saha oyuncusu Wesley Dual ile sözleşme imzaladı. Annesi Brezilyalı olan La Masia ürünü 2006 doğumlu oyuncu satılması gündemde olan Richard Rios'un yerine kullanılacak. Bilindiği gibi Wesley Dual, Richard Rios'la aynı mevkilerin oyuncusu. Birinci (6 numara) ve ikinci orta saha (8 numara) oyuncusu olarak oynuyor.

yeni-proje-2024-08-03t140711-473.jpg

Katalan kulübünün alt yapısına henüz 13 yaşındayken girdi. İspanya Genç Milli Takımlarında oynadı. El Mundo Deportivo gazetesi tarafından Fransız N'Golo Kanté'nin varisi olarak değerlendirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN