Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini belirledi! Türk futbol tarihine geçecek...

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini belirledi! Türk futbol tarihine geçecek...

Jose Mourinho liderliğinde yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini belirledi.

Trendyol Süper Lig'de ilk hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, sezona galibiyetle başladı. Milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için dev takımlardan teklifler alan sarı-lacivertli ekip, yıldız oyuncunun bonservis bedelini belirledi.

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu.

Fanatik'in haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Brighton'ın bonuslarla 35 milyon euroyu bulan teklifi değerlendiren sarı-lacivertli ekip, fiyatı daha da yukarı çekmeyi amaçlıyor.

Kanarya'nın milli yıldız için 40 milyon euro talep ettiği belirtilirken Arsenal ve Manchester United'ın da yıldız sol beki transfer listesine aldığı öne sürüldü. Kanarya, milli yıldızı 40 milyon euro karşılığında satması halinde Ferdi Kadıoğlu, Türkiye'den yurtdışına en yüksek bonservis bedeliyle transfer olan futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN