Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroyu basıp imzayı attırdı. Hayırlı olsun

Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroyu basıp imzayı attırdı. Hayırlı olsun

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde sıcak gelişmeler peş peşe yaşanıyor. Uzun süredir orta saha arayışında olan Kanarya'dan yeni hamle geldi. Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroyu basıp imzayı attırdı. Hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçen sezon büyük umutlarla başlayıp sonda şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertli ekipte orta saha arayışı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer ediyor! Ali Koç 10 milyon euroyu basıp imzayı attırdı. Hayırlı olsun.

FENERBAHÇE ESKİ GALATASARAYLI YILDIZI TRANSFER EDİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle orta saha için arayışta olan sarı-lacivertliler için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin, Wolverhampton'da forma giyen Mario Lemina'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-08-14t060732-282.jpg

ALİ KOÇ 10 MİLYON EUROYU BASIP İMZAYI ATTIRDI! HAYIRLI OLSUN

Sarı lacivertlilerin, İngiliz ekibiyle 1 yıllı sözleşmesi kalan 30 yaşındaki futbolcuyu makul bir bonservis ücretiyle transfer etmeyi hedeflediği iddia edildi. Gabonlu oyuncunun ise yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı aktarıldı. Transferdeki tek engelin Wolverhampton'ın istediği yüksek bonservis ücreti olduğu belirtildi. Ancak yönetimin, sıkı pazarlıkla Lemina için istenen rakamları düşürmeyi planladığı öne sürüldü.

yeni-proje-2024-08-14t060747-681.jpg

Fenerbahçe'nin tek hedefinin kısa süre içinde Lemina transferini bitirerek yıldız isimle sözleşme imzalamak olduğu vurgulandı. Lemina geçtiğimiz sezon Wolverhampton'da toplam 39 maçta forma giydi. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistle oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN