Fenerbahçe durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho bizzat aradı: 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho bizzat aradı: 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. 11 yıllık şampiyonluk hasretine Portekizli deneyimli teknik direktör Jose Mourinho ile son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho bizzat aradı. 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekorlarını altüst eden Fenerbahçe, kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı. Gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına hız kesmeden devam eden sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun talimatları üzerine transfer sürecini yöneten Kanarya'dan bomba haber geldi. Fenerbahçe durdu durdu turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho bizzat aradı. 65 milyon euroluk dünya starı İstanbul'a geliyor.

FENERBAHÇE TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Forvet hattı için arayışta olan sarı-lacivertliler bombayı patlattı. İspanya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Memphis Depay ile ilgilendiği iddia edildi. Hollandalı golcü, Atletico Madrid'le sözleşme yenilemedi ve boşa çıktı. 30 yaşındaki oyuncunun maaşı ise 8 milyon 750 bin euro.

yeni-proje-100.jpg

JOSE MOURINHO BİZZAT ARADI! 65 MİLYON EUROLUK DÜNYA STARI GELİYOR

Yıldız teknik direktörü Jose Mourinho ile transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Memphis Depay'ı gündemine aldı. İspanyol basınından Todofichajes'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid'le biten sözleşmesini yenilemeyen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Tecrübeli golcü, Atletico Madrid'de yıllık 8 milyon 750 bin euro maaş alıyordu. Kanarya, Jose Mourinho'nun da etkisiyle bu maaşı biraz daha indirerek oyuncuyu renklerine bağlamak istiyor.

yeni-proje-2024-06-23t101818-793.jpg

Memphis, geride kalan sezonda Atletico Madrid formasıyla 31 karşılaşmada toplam 1365 dakika süre aldı. 9 gol ve 2 asistle takımına katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN