Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya'ya 23 milyon euroluk Fransız gol makinesi: 78 gol 30 asist...

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya'ya 23 milyon euroluk Fransız gol makinesi: 78 gol 30 asist...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Kanarya, 23 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, golcü transferi için harekete geçti. Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan bordo-mavili ekip, gözünü golcü transferine dikti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi planlayan Fenerbahçe, kadrosuna yıldız isimleri dahil etmeyi hedefliyor.

Bu doğrultuda Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gözünü Fransa'ya dikti.

A Spor'un haberine göre; Kanarya, Fransız ekibi Rennes formasını terleten Fransız golcü golcü Martin Terrier için atağa kalktı. Branco'nun Terrier'i Portekizli hocaya sunduğu ve Mourinho'nun da bu transfere onay verdiği öğrenildi.

Portekizli hocanın onayı sonrası Fenerbahçe'nin Terrier ve menajeriyle masaya oturduğu öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 20 miyon euro olan 27 yaşındaki Fransız golcü için bugüne dek toplamda 23 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Resmi temaslar başladı: Mourinho'dan Martin Terrier'e onay! - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Geçtiğimiz sezon Rennes forması altında 36 karşılaşmada görev alırken takımına 9 gol 4 asistlik katkı sundu. Fransız golcü, futbol kariyeri boyunca ise 275 karşılaşmada görev aldı ve 78 gol 30 asiste imza attı.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN