Fenerbahçe aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko pabucu dama atıldı, Mourinho sambacıyı getiriyor: 151 gol 40 asist...

Fenerbahçe aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko pabucu dama atıldı, Mourinho sambacıyı getiriyor: 151 gol 40 asist...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle forvet hattı için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler aradığı ismi sonunda buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Fenerbahçe aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko'nun pabucu dama atıldı, Mourinho sambacıyı getiriyor. 151 gol 40 asist. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Elindeki kadroyu iyi değerlendirmek isteyen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho sonunda aradığı golcüyü buldu. Fenerbahçe aradığı forveti sonunda buldu! Dzeko'nun pabucu dama atıldı, Mourinho sambacıyı getiriyor. 151 gol 40 asist...

FENERBAHÇE ARADIĞI FORVETİ SONUNDA BULDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon için çalışmalarına tam gaz devam eden sarı-lacivertliler forvet arayışını sürdürüyor. Birçok isim ile anılan Kanaryalar yılın bombasını patlattı. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Flamengo forması giyen Gabriel Barbosa'yı kadrosuna dahil etmek istiyor.

yeni-proje-2024-07-14t111017-679.jpg

DZEKO'NUN PABUCU DAMA ATILDI, MOURINHO SAMBACIYI GETİRİYOR! 151 GOL 50 ASİST

Hücum hattını kuvvetlendirmek isteyen kurmayların, yıldız isim için nabız yokladığı iddia edildi. 27 yaşındaki golcü daha önce Inter ve Benfica forması ile Avrupa deneyimi yaşadı. Ancak beklentileri karşılayamayan yıldız isim ülkesine geri döndü.

yeni-proje-2024-07-14t111037-903.jpg

Flamengo ile bugüne kadar 282 maça çıkan Sambacı yıldız, 151 gol ve 40 asiste imza attı. Gabriel Barbosa, Santos formasıyla ise 207 maçta 82 gol ve 13 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN