Fenerbahçe 3 bombayı birden patlatıyor! Resmi açıklama an meselesi...

Fenerbahçe 3 bombayı birden patlatıyor! Resmi açıklama an meselesi...

Mourinho'nun transfer listesinde yer alan isimleri kadrosuna katmayı hedefleyen Fenerbahçe, 3 bombayı peş peşe patlatmak için geri sayıma geçti.

Jose Mourinho'nun yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, üç bombayı birden patlatmaya hazırlanıyor. Taraftarlarını heyecanlandıracak bir takım kurmayı planlayan sarı-lacivertli ekip 3 transferde mutlu sona ulaştı.

Belçikalı golcü Batshuayi ile yollarını ayırdıktan sonra hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, bombaları patlatmak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, üç golcünün transferini peş peşe açıklayacak.

A Spor'un haberine göre; Kanarya, geçtiğimiz sezon Alanyaspor forması altında gösterdiği performansla sezona damga vuran golcü oyuncu Oğuz Aydın'ın transferi için Akdeniz ekibi ve oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Sar-lacivertli ekibin ayrıca Beşiktaş ile yollarını ayıran Cenk Tosun transferinde de mutlu sona ulaştığı öne sürüldü.

Kanarya'nın bu iki oyuncu dışında Fransız golcü Allan Saint-Maximin transferini de tamamladığı iddia edildi. Sarı-lacivertli ekibin bu hafta içerisinde bu üç transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN