Fatih Terim'den Montella'ya eleştiriler: ''Oyunu bırakamazsınız!''

Fatih Terim'den Montella'ya eleştiriler: ''Oyunu bırakamazsınız!''

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, Türkiye'nin Portekiz maçında aldığı yenilginin ardından yorumlarda bulundu. Fatih Terim, 'Taktik ve disiplinden uzak bir takım' izlediğimizin altını çizdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, F Grubu ikinci hafta maçında Portekiz'e 3-0 yenildi. Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, Ay-Yıldızlı ekibin Portekiz maçındaki futbolunu yorumladı.

''DAHA DA FAZLA GOL YİYEBİLİRDİK''

Fatih Terim hangi kanalda yorumculuğa başladı

beIN Sports'a açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Türkiye'nin Portekiz maçında oynadığı futbol hakkında "Topa daha çok sahip olan bir Portekiz ve ona karşı savunma yapan Türkiye. Türkiye bu savunmayı yaparken ne bloklar arasını kapatabildi ne 18 içerisinde adam ve top paylaşımını iyi yapabildi. Daha fazla da gol olabilirdi. Bunu kabul etmek lazım'' yorumunda bulundu.

''TAKTİK DİSİPLİNDEN UZAKTIK''

Resim

Fatih Terim, teknik direktör Vincenzo Montella'nın Portekiz maçındaki tercihlerini de eleştirdi. ''Ne ofansı ne defansı iyi yapamayan, taktik disiplinden uzak bir Türkiye seyrettik'' diyen Terim, ilk maçı da hatırlatarak ''Gürcistan maçındaki galibiyet, gollerin güzelliği hepsi evet ancak orada verdiğimiz pozisyonlar bizi daha dikkatli olmaya davet etmeliydi. Ancak öyle bir dikkat, davet görmedim'' sözlerini sarf etti.

Fatih Terim, Çekya maçı hakkında ise "Çekya maçına hemen efektif olarak hazırlanmak gerekir. Bekleyip üzülmeye gerek yok. Çok çabuk bu sayfayı kapatıp Çekya maçına hazırlanmamız lazım. Bu maçı gruptan çıkarsak çok çabuk telafi ederiz. Mesele gruptan çıkmak'' dedi.

''TAKIMA SAHİP ÇIKIN''

Resim

Fatih Terim, beIN Sports'taki açıklamalarında teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolculara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. Terim, ''Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Bu güvenimizi samimi şekilde turnuva bitinceye kadar, kimseyi tek tek suçlamadan destek olmalıyız. İnsanlar kötü günde belli olur. Bizim de kötü günümüz ve şimdi hocamıza, takımımıza yardım etmemiz lazım. Portekiz'e her takım yenilebilir'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN