Fatih Terim'den A Milli Takım hocası Montella'ya destek! "Türk halkından bir ricam var..."

Fatih Terim'den A Milli Takım hocası Montella'ya destek! "Türk halkından bir ricam var..."

Yunan ekibi Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim, A Milli Takım'da geleceği tartışma konusu olan Montella'ya destek oldu.

Son olan Yunan ekibi Panathinaikos'ta görev alan Fatih Terim, EURO 2024'te 3-0 kaybedilen Portekiz karşılaşmasını değerlendirirken A Milli Takım'ın İtalyan hocası Vincenzo Montella'ya destek oldu.

EURO 2O24'te grup aşamasının son maçında Çarşamba akşamı Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım, karşılaşmadan bir puanla ayrılması halinde 16 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası'nda gruptan çıkma başarısı göstermiş olacak.

Zorlu karşılaşmaya az bir süre kala A Milli Takım'ın teknik direktörü Montella'nın tercihleri tartışma konusu olurken son olarak Panathinaikos'ta görev alan Fatih Terim, İtalyan teknik adama destek oldu.

Montella ve A Milli Takım oyuncularına güvendiğini açıklayan Terim, açıklamasında şu ifadeleri kullandı

"Çekya maçına hemen efektif olarak hazırlanmak gerekir. Bekleyip üzülmeye gerek yok. Çok çabuk bu sayfayı kapatıp Çekya maçına hazırlanmamız lazım. Bu maçı gruptan çıkarsak çok çabuk telafi ederiz. Mesele gruptan çıkmak.

Taraftarlara seslenen Fatih Terim, "Türk halkından bir ricam var. Muhakkak ki 11 tartışılır. Sosyal medyayı önleyemezsiniz. Ama hocamıza, tüm kadromuza ve çalışanlarımıza lütfen Çekya maçına en iyi şekilde çıkarmak için gereken moral ve desteği vermeliyiz.

Eleştiri turnuvadan sonra yapılır. Hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Bu güvenimizi samimi şekilde turnuva bitinceye kadar, kimseyi tek tek suçlamadan destek olmalıyız. İnsanlar kötü günde belli olur. Bizim de kötü günümüz ve şimdi hocamıza, takımımıza yardım etmemiz lazım. Portekiz'e her takım yenilebilir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN