Fatih Tekke'den Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran açıklama! 'Bir gün yuvaya dönmek..."

Fatih Tekke'den Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran açıklama! 'Bir gün yuvaya dönmek..."

Alanyaspor'un başarılı teknik adamı Fatih Tekke dün akşam oynanan Fenerbahçe müsabakası sonrasında Trabzonspor taraftarını heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen'e elenerek Avrupa'ya veda eden Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Karadeniz ekibinin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken Fatih Tekke'nin 'Trabzonspor' açıklaması bordo-mavili camiada büyük bir heyecan yarattı.

Trabzonspor, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Karadeniz ekibinin kısa süre içerisinde ayrılığı resmi olarak açıklaması ve Şenol Güneş- Fatih Tekke ikilisinden biriyle masaya oturması bekleniyor.

İsmi Trabzonspor ile anılan Alanyaspor teknik adamı Fatih Tekke, dün akşam oynanan Fenerbahçe müsabakası sonrasında kendisine yöneltilen 'Trabzonspor' sorusuna verdiği yanıtlayarak Karadeniz ekibinin taraftarlarını heyecanlandırdı.

"TRABZONLUYUM, TRABZONSPORLUYUM"

Tecrübeli teknik adam açıklamasında “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum, bir gün yuvaya dönmek ne zamana olur bilmiyorum. Sıcak bir gündem. Maça odaklandım, bakalım ne olacak” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN