Ertem Şener Okan Buruk'u hedef aldı! Niye 'Azeri hakem isterim' diyorsun?

Ertem Şener Okan Buruk'u hedef aldı! Niye 'Azeri hakem isterim' diyorsun?

Spiker Ertem Şener, dün akşam oynanan Young Boys mücadelesi sonrasında karşılaşmanın hakemini hedef alan Okan Buruk'u hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile karşılaşan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, etkisiz bir oyun ortaya koyarak İsviçre'den 3-2 mağlubiyetle döndü. Aslan'ın teknik adamı Okan Buruk, maçın ardından karşılaşmanın hakemini hedef alan açıklamalara imza atarken Ertem Şener de Buruk'a yüklendi.

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın hakemi Daniel Siebert hakkında çarpıcı açıklamalara imza atan Buruk, "Hakemin maçın başında gereksiz sarı kartlar gösterdiğini düşünüyorum. Bu seviyede bir karşılaşma için yetersiz bir hakem vardı. İsviçre'nin Alman kantonunda oynuyoruz ve Alman hakem atanıyor. İkinci maça Azeri bir hakem atanırsa seviniriz." dedi.

Buruk'un bu sözlerine sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösteren spiker Ertem Şener ise "Sen şimdi Azerbaycanlı dersen Türk hakem istemiş olursun. Olmaz. Bu konuşma dalga konusu olur. Yapma. Bence 'bu konuşmayı espri olsun' diye söyledim' deyin. Sen niye 'Ben Azeri hakem isterim diyorsun?' diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN