Çorum FK ve Bodrum FK'dan müthiş galibiyetler

Çorum FK ve Bodrum FK'dan müthiş galibiyetler

Çorum FK ve Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'de play-off yarı finaline yükselen takımlar oldu. Kocaelispor ve Boluspor, play-off'a veda etti.

Trendyol 1. Lig'de play-off heyecanı devam ediyor. Çeyrek final eşleşmesinde Çorum FK ile Kocaelispor kozlarını paylaştı.

Resim

Çorum'un ev sahipliğinde oynanan maç büyük heyecana sahne oldu. Çorum FK, Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Kocaelispor'u Thomas Verheydt ve Atakan Akkaynak'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi, bu galibiyetle birlikte play-off'ta yarı finale yükselen ekip olmayı başardı. Kocaelispor'un ise Süper Lig'e yükselme şansı kalmadı.

Resim

Günün diğer maçında Bodrum FK ile Boluspor kozlarını paylaştı. Müthiş mücadeleye sahne olan karşılaşmanın son bölümleri nefesleri kesti.

Bodrum FK, 80. dakikada Celal Dumanlı ve 90+7. dakikada Omar'ın kaydettiği gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. Bodrum, bu galibiyetle birlikte yarı finalde Çorum FK'nın rakibi oldu. Boluspor ise elendi.

Çorum FK ile Bodrumspor arasında oynanacak karşılaşmada turu geçen takım finalde Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN