Cenk Tosun Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor...

Cenk Tosun Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İmzalar atılıyor...

Özellikle sezonun ikinci yarısında etkisiz bir performans ortaya koyan Cenk Tosun, Beşiktaş'a veda ediyor. Kartal'ın yıldız golcüsünün yeni durağı herkesi şaşırttı. 32 yaşındaki yıldız golcü, yeni takımına transfer olmak için artık resmen gün sayıyor.

Cuma akşamı evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek Süper Lig'de 5 maçtır devam eden galibiyet hasretini sonlandıran Beşiktaş, milli golcüsü Cenk Tosun ile yollarını ayırıyor. Siyah-beyazlı ekibin yıldız isminin yeni durağı belli oldu.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak 5 farklı teknik direktör ile çalışan Beşiktaş, gelecek sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek yaz transfer sezonu için operasyona başladı. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen siyah-beyazlı ekipte ilk yolcu belli oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, özellikle sezonun ikinci yarısında beklentilerin altında kalan Cenk Tosun ile yollarını ayırma kararı aldı. Başkan Hasan Arat yönetiminin yeni kontrat teklif etmediği milli golcünün farklı kulüplerle masaya oturduğu öğrenildi.

32 yaşındaki milli golcünün Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig'e yükselen Eyüpspor'a imza atmaya yakın olduğu öğrenildi. Milli golcünün, İstanbul ekibinin teknik adamı Arda Turan ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldığı ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 32 yaşındaki yıldız golcü, bu sezon Beşiktaş forması altında 40 karşılaşmada görev alırken takımına 10 gol 7 asistlik katkı sundu. Yıldız golcünün kısa süre içerisinde Eyüpsspor'a imza atması ve gelecek sezon İstanbul ekibinin formasını terletmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN