Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı...

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı...

Son olarak olarak Crespo ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir yıldızıyla daha yollarını ayırdığını açıkladı. Kanarya, büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız ismiyle ayrılık yaşadı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonda hayata geçirdiği yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Umut Nayir, Michy Batshuayi, Tiago Çukur, Joshua King ve son olarak Crespo ile yollarını ayıran Fenerbahçe, bir ayrılığı daha resmen duyurdu.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadro planlamasını sürdüren Fenerbahçe, büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız ismiyle yollarını resmen ayırdı.

Kanarya, İtalyan ekibi Cagliari'den 4,68 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Portekizli golcü oyuncu Joao Pedro ile yollarını ayırdı.

2022-2023 sezonu başında Fenerbahçe’ye transfer olan, sonraki sezonun başında ise Brezilya ekibi Gremio’ya kiralanan Joao Pedro, sarı-lacivertli kulüple sözleşmesini feshetti. Kanarya'dan yapılan açıklamada, oyuncuyla karşılıklı anlaşmaya varıldığı belirtildi.

İtalyan oyuncu, 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 20’si Süper Lig, 7’si UEFA Avrupa Ligi ve 1 de Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında forma giyerken, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, João Pedro'nun sözleşmesini feshetti | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN