Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma! Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 121 yıllık Beşiktaş tarihinde bir ilk...

Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma! Kartal'ın yeni hocası belli oldu: 121 yıllık Beşiktaş tarihinde bir ilk...

Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle 5 maçtır devam eden galibiyet hasretini dindiren Beşiktaş, tarihe geçecek transfer hamlesi için geri sayıma geçti.

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte takviye çalışmalarına başladı. Kartal, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Bu sezon tarihinin en başarısız dönemlerinden birini geçirerek 5 farklı teknik adamla çalışan Beşiktaş, yeni sezonun takviye çalışmalarına başladı.

Bir yandan teknik adam arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, bir yandan da gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için transfer operasyonuna başladı. Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, önceliği defans hattına verdi.

Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, A Spor'da yer alan habere göre; Arjantin devi Boca Juniors formasını terleten Nicolas Valentini ile anlaşmaya vardı.Nicolás Valentini kimdir, kaç yaşında, hangi mevki, hangi takımlarda oynadı? - Kim Kimdir Haberleri

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon 9 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı. Siyah-beyazlı ekip, Arjantinli savunma oyuncusunu kadrosuna katması halinde 121 yıllık tarihinde ilk kez bir Arjantinli savunma oyuncusunu kadrosuna katmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN